Pääkonttoritason modernia toimitilaa vapaana 200-10 000 m2

Trooli koostuu neljästä kiinteistöstä, jotka muodostavat yhtenäisen korttelikokonaisuuden. Keskelle jäävä sisäpiha toimii parkkipaikkana, kulkuväylänä ja terassina. Kuudessa kerroksessa olevat toimitilat tarjoavat modernia ja muokattavaa, pääkonttoritason toimistotilaa nykypäivän vaatimuksiin Helsingin Kalasatamassa.

Katso vapaat tilat

Vaivaton asettuminen kiinteistöön

Niin iso kuin pienempikin yritys löytää Troolista omannäköiseksi räätälöidyt toimitilat, joissa voi keskittyä huoletta omaan liiketoimintaan ja jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat huolehdittaviksemme. Asiakkaanamme saat käyttöösi oman tiimin, joka palvelee kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Palvelumme kattaa myös vakuutus-, muutto- ja remontointipalvelut, asiakkaan niin halutessa.

Vastuullinen edelläkävijä

Jokaisella Troolin kiinteistöllä on oma LEED-ympäristösertifikaattinsa rakennuksen ominaisuuksien, energiatehokkuuden, sisäilman laadun sekä sijainnin perusteella. Sertifikaatit velvoittavat suosimaan paikallisia ja kierrätettyjä materiaaleja sekä haitallisten päästöjen minimointia. Lisäksi jätteen erottelu ja jatkokäyttö on tarkkaan suunniteltu ympäristökuormituksen minimoimiseksi.

  Osaksi Helsingin uutta liike-elämän keskipistettä?

  Tarjoamme vuokralle korkealaatuisia toimitiloja ja palveluita
  muovattuna tarpeisiinne sopivaksi, oli kyseessä
  sitten toimistohuoneet taikka yrityksesi uusi
  pääkonttori.

  Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää toimitiloista,
  palveluista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa
  arkeenne - nopeasti ja ilman velvoitteita.