Liike-elämän uusi keskipiste

Troolin naapurusto on uusien pääkonttoreiden ja lukuisten yritysten asuttama suomalaisen liike-elämän uusi keskipiste. Aluetta ympäröivät erinomaiset kulkuyhteydet, laajat arjen palvelut sekä globaalisti tunnistetut kulttuuri-ilmiöt.

Kauppakeskus REDI tarjoaa yli kahdensadan liikkeen ja ravintolan palvelut kattavasti eri elämänvaiheissa olevien tarpeisiin ja toiveisiin. Maailmankuulua helsinkiläistä kaupunki- ja ruokakulttuuria tarjoavat Teurastamon ja Suvilahden alueet – vain kivenheiton päässä Troolista!

Kalasatamaan kohoavat liikunta- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoavat kattavat mahdollisuudet lisätä työviihtyvyyttä – viikkopalaveri aurinkoisessa puistossa taikka afterwork-pallopelit konttorin lähistöllä piristävät arkea ja virkistävät mieltä. Lisäksi alueelta löytyy Helsingin kaupungin uusi terveys- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa palveluita uusilla toimintamalleilla aina hammashoidosta laboratoriopalveluihin.

Kasvava naapurusto

Alueen elinvoimasta ja nopeasta kasvusta kertoo uusi päiväkoti ja vuonna 2020 täyden mittansa saavuttava Kalasataman peruskoulu. Helsingin kaupungin uuteen silmäterään valmistuu asuntoja ja palveluita jopa 25 000 ihmisten tarpeisiin. Kalasataman kylkeen, Sompasaareen rakentuu parhaillaan unelma-asuntoja merellisen luonnon ystäville.

Uskomme, että työpaikan helppo tavoitettavuus ja sijainti keskellä kattavia palveluita sujuvoittaa arkea sekä lisää työtehoa. Kun arkisten askareiden suorittaminen helpottuu, aikaa vapautuu rentoutumiselle, hyvinvoinnille sekä vapaa-ajasta nauttimiselle.

Tervetuloa naapurustoon!

Osaksi kaupungin uutta liike-elämän keskipistettä?

Tarjoamme korkealaatuisia tiloja ja palveluita
muovattuna tarpeisiinne sopivaksi, oli kyseessä
sitten toimistohuoneet taikka yrityksesi uusi
pääkonttori.

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää tiloista,
palveluista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa
arkeenne - nopeasti ja ilman velvoitteita.